.
Of je nou een éénpitter bent of een groter bedrijf: jouw verhaal maakt het verschil. En die unieke boodschap leg ik graag voor je vast. Ik hou van eerlijke, heldere communicatie en help je om de kern van wie je bent en wat je doet naar buiten te brengen. Mijn aanpak is pragmatisch en to the point. Wil je een nieuwe website en zoek je begeleiding bij het communiceren van jouw aanbod en verhaal? Ik begeleid je bij het scherp krijgen van je positionering, ik maak een blauwdruk van je site, schrijf je webteksten, adviseer je over de vormgeving en stuur de webbouwer aan. Het eindresultaat is een professionele en aansprekende website die bijdraagt aan jouw succes als ondernemer. Ik werk samen met goede webdesigners die net als ik oog hebben voor detail en het vanzelfsprekend vinden dat een website op maat ook betaalbaar is.
.

Ervaringen

Reinier van 't Wout

Woodlog consultancy

"Met veel enthousiasme heb ik Daphne gevraagd de opzet, tekst en design van de website van Woodlog Consultancy in te vullen en te begeleiden. Het doel was een dynamische site te ontwikkelen met professionele uitstraling voor wereldwijd bereik. Met haar energie, doortastendheid en doordringen tot de kern van de boodschap heeft zij een congruent geheel gemaakt van tekst en beeld. Ze heeft kennis van zaken, de juiste contacten waar nodig en in prettige samenwerking is de website in een paar weken ‘live’ gegaan. Doel bereikt. Great job!”

Feijo Blesgraaf

GreenSprout

"Voor onze nieuwe website waren we op zoek naar iemand die ons kon helpen onze bedrijfsactiviteiten helder in kaart te brengen en dit te vertalen naar een duidelijke opzet voor de nieuwe website. Per toeval vonden we Daphne. Zij heeft ons enorm goed geholpen onze positionering in de markt te herdefiniëren en in goede samenwerking met onze webdesigner een mooie, in het oog springende website neer te zetten. De samenwerking was bijzonder fijn. Daphne weet wat ze wil en kan met goede argumenten overtuigen om bepaalde zaken anders te zien. Communicatief is Daphne sterk, ze heeft dan ook de website teksten deels zelf gemaakt en deels geredigeerd. Daphne heeft met veel betrokkenheid het hele project van A tot Z begeleid en in samenwerking met de webdesigner Versgeplukt gekomen tot een prachtig resultaat."

Jet Holshuijsen

Nature at Work

"Daphne heeft mij begeleid bij het bouwen en laden van mijn website. Daphne verstaat de kunst om de essentie van wat je wilt overbrengen te vertalen in woord en beeld. Zij houdt de regie, ook met de webbouwer, terwijl zij als geen ander zowel weet te volgen als te leiden. Dat is in een proces als het maken van een website héél fijn! Daphne loopt van begin tot het eind mee en maakt waar wat ze belooft. Ook de puntje op de i komen goed. Ik heb het proces als een bevalling ervaren en voelde me bij Daphne in zeer goede handen. Een gedegen, liefdevolle vroedvrouw die als het nodig is licht streng kan zijn als er knopen moeten worden doorgehakt. Dank je wel Daphne, ik blijf graag ook in de toekomst gebruik maken van je diensten!"

Maarten Godijn

ICZ

“Aan Daphne hadden we gevraagd of ze met een kritische blik naar onze website kon kijken, met de vraag of onze dienstverlening goed en duidelijk wordt aangeboden aan onze doelgroep. De groep mensen die wij willen bereiken zijn (ernstig) ziek geweest, of chronisch ziek en zoeken een overlijdensrisicoverzekering. Dit is specialistisch werk, maar het is ook een gevoelig onderwerp voor deze mensen. Daphne wist snel en doeltreffend verbeterpunten te benoemen. Wat haar karakteriseert is: betrokkenheid, inlevingsvermogen en doortastendheid. Bovendien heeft ze laten zien dat ze goed kan samenwerken met anderen, om het beoogde resultaat binnen afzienbare tijd te realiseren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!”

Jacqueline Wiener

Executive coach & facilitator

"Daphne verstaat de kunst om tot de kern te komen van wie jij bent en wat je doet, zowel in woord als in beeld. Met haar ervaring in het bedrijfsleven en haar gevoel voor taal denkt ze met je mee. Zij is to-the-point en stelt mooie verdiepende vragen. Alleen al het maken van een website is met Daphne een waardevol proces. En het resultaat mag er dan ook zijn! Ik kan Daphne van harte aanbevelen!"

Egbert Hendriks

Directeur Sampath Foundation

"Ik wil jou en Sander heel erg bedanken voor de realisatie van de website van Sampath Foundation. Ondanks het feit dat het gewoon een commerciële opdracht was, viel op dat jullie zeer betrokken waren bij de tostandkoming. Alsof het jullie eigen site was. Dat begon al bij de intake, maar ook later bij de bouw. Jullie dachten echt mee, gaven ook ongevraagd adviezen die op de gehele bedrijfsvoering van de stichting betrekking hadden. Tenslotte, er was een zeer strak tijdsschema, en het project werd keuring binnen die grenzen afgerond."

Zoek je een businesscoach die je persoonlijk begeleidt bij de realisatie van een nieuwe website?

Mail of bel mij!

Contact