Teksten die de kern raken

.
Schrijven is wat ik graag doe. Ik zie het als spelen met woorden. Je kunt iets op zoveel verschillende manieren vertellen. Hoe zorg je er voor dat het écht jouw verhaal is? Daar ligt voor mij de uitdaging. Ik schrijf voor websites, brochures, blogs en social media uitingen. Interviews doe ik ook met plezier. Het is een persoonlijke manier om jezelf als bedrijf te presenteren. Of om jouw klanten hun verhaal te laten vertellen. Geen standaard promopraatje maar het eerlijke verhaal. Want daar houden mensen van. Zoek je een sparringspartner die met je meedenkt en meeschrijft?  Ik help je graag om van jouw verhaal een nog groter succes te maken!
.

Ervaringen

Jet Terhorst

marketingcommunicatieadviseur SWK Groep

"Ter ere van het 50-jarig bestaan van Kern Kinderopvang hebben wij een boek uitgebracht. Dit boek wordt uitgedeeld op de reünie. De teksten hebben we toevertrouwd aan Daphne Stapel. Een goede keuze want Daphne werkt snel, denkt mee en blijft, waar nodig, kritisch. We hebben een enorm fijne samenwerking gehad waardoor het boek een groot succes is geworden!"

Johanneke de Lint

De Lint Consultancy

Wij hebben Daphne gevraagd om ons boek ‘Canvas Omgevingsmanagement’ te redigeren. Daphne heeft ons geholpen om echt door de ogen van de lezer te kijken. Door haar betrokkenheid en scherpte hebben wij kunnen bereiken wat wij wilden. Een goed lopende, begrijpelijke en makkelijk leesbare tekst, zonder de essentie te verliezen. Met Daphne haal je een positief kritische blik binnen!"

Hugo Hollander

Directeur Share Impact Accountants

"Het is altijd fijn werken met Daphne. Ze is positief kritisch, buigt niet mee maar daagt uit door de juiste vragen te stellen. Door haar schrijfstijl is ze in staat stukken naar een hoger plan te trekken waardoor er een mooi gebalanceerd resultaat ontstaat. Een echte soulwriter."

Norbert grote Bevervorg

Directeur Beroepsopleiding Iokai Shiatsu

"Daphne is een inspiratie voor de mensen om haar heen. Een warme energieke persoonlijkheid. Ze heeft een sterk ontwikkeld strategisch inzicht en weet dit te combineren met resultaatgericht handelen. Daphne heeft een unieke talent om soms lastige onderwerpen kraakhelder en met diepgang te verwoorden."

Hidde de Vries

Eigenaar 7 Day Recharge

"Daphne heeft voor de 7 Day Recharge een essentiele bijdrage geleverd met betrekking tot de algehele content van zowel website als boek. Niet alleen heeft ze teksten geredigeerd, ze heeft zich ook vakinhoudelijk dusdanig in de materie verdiept om zodoende gedegen en constructieve aanpassingen, suggesties en verbeteringen te doen, die het totale programma naar een hoger level hebben gebracht."

Jubine Nijmeijer

Eigenaar Horsemedicine

"Daphne is doortastend op een respectvolle en prettige manier. Ze onderscheidt hoofdzaken van bijzaken en weet snel tot de essentie door te dringen. Haar aanpak en kijk zijn warm, authentiek en sprankelend. En het allerbelangrijkste: Daphne ziet wie je bent, en helpt je jouw eigenheid nog beter tot zijn recht te laten komen."

Saar Krakauer

Shiatsutherapeut

"Daphne is intuïtief maar op hetzelfde moment nuchter en praktisch. Ze is zorgvuldig, reageert snel en stelt op een prettige manier kritische vragen waardoor ze mij bij het proces betrokken heeft gehouden. Bovendien zit ze altijd vol goede ideen en kan zich uitstekend in de doelgroep verplaatsen. Heldere en supersnelle communicatie. Een aanrader!"

Frisse blik op je teksten nodig?

Mail of bel mij!

Contact